Södra Sidan Huddinge blir HuddingeDirekt

I mer än elva år har vi på Södra Sidan jobbat hårt för att förändra. Vi vill göra det som andra tidningar inte gör.

Vi vill jobba för ett inkluderande samhälle där folk kan mötas utanför sina trånga bubblor, där man kan prata om lösningar tillsammans och där fler känner sig delaktiga i utvecklingen.

Vi vet att en bra lokaltidning kan hjälpa till att lyfta ett område och stärka den sociala sammanhållningen.

I mer än elva år har vi kallat vårt projekt ”Södra Sidan”. Nu tar vi ytterligare ett steg framåt, med nytt namn nytt namn och ett ännu bättre innehåll. Och äntligen – för första gången – med en egen tidning för Huddinge.

HuddingeDirekt ger dig allt du behöver för att vara uppdaterad om vad som händer i din kommun.

Hela grunden för Södra Sidans journalistik kommer att finnas kvar oförändrad. Vi fortsätter att rapportera alla viktiga nyheter om skola, byggande, ungdomsfrågor och annan kommunpolitik.

Vi vill vara Botkyrkabornas självklara källa till information, granskningar, snackisar, diskussion och analys i alla viktiga lokala frågor – både på pappret och på nätet.

Samtidigt fortsätter vi att lyfta fram röster som sällan hörs och erbjuder ett forum för ungdomar och vuxna som vill göra samhället bättre.

Vi ser hur klyftorna mellan Stockholms olika delar ökar. Det vi gör känns idag viktigare än någonsin. Nu vässar vi vår profil för att kunna ta ännu större plats i det lokala offentliga samtalet.

 

Välkommen till HuddingeDirekt.se