PROTEST. ”Sjövägen är ingen genomfartsled”, skriver insändarskribenten. Foto: Foto: Leif Oldenburg

Sjövägen är inte tänkt som genomfartsled

  • Publicerad 15:50, 12 jan 2018

n Som ett provisorium inför fotbolls-VM 1958 byggdes en bro från Enköpingsvägen. Sjövägen är inte tänkt som genomfartsled och håller inte för tung trafik. Man täppte till mot Sundbyberg, annars hade det varit naturligt med anslutning från Ör. 

Glöm Sjövägen som genomfart – däremot kan man stycka av fler tomter på en del håll. De stora villorna byggdes av filmdirektörerna i Filmstaden. Genomfart finns via Arenastaden och Kolonnvägen. Man kan köra ner vid Ursvik också.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tre fick Anders Gustâvs stipendier

Nyheter Tre nya stipendier har delats ut ur Anders Gustâvs minnesfond. Den här gången gick de till Solna Hembygdsförening, Lennart Johansson Academy Trophy och Svenska kyrkans ungdomsverksamhet i Solna.lördag 16/6 8:00