NYTT. Behöver rondellen på Frestavägen ett nytt namn kanske?

Tid att kalla rondellen för ”Audells-Rondell”

  • Publicerad 16:00, 29 nov 2018

På tal om rondeller så borde det vara på sin tid att kalla rondellen på Frestavägen för ”Audells-Rondell”. Veterinären på Gudby Gård kämpade i 15 års tid för en annan trafiklösning än den då befintliga, men blev aldrig bönhörd trots dagliga tillbud på detta vägavsnitt.

Först många år senare, på behörig tidsavstånd för att kommunens pampar kunde ta åt sig äran för en hållbar lösning av problemet, gjorde man slag i saken och skapade rondellen.

Då var det inte längre trafikverkets ansvar, som felaktigt påstods från kommunens sida, för att bekosta en eliminering av trafikfaran, utan som det borde vara, Väsbys. 

Fler nyheter i Vi i Väsby

MC-förare död efter olycka på E4

Nyheter Krock mellan motorcykel och lastbil. En trafikolycka med en mc-förare inblandad inträffade på E4 i höjd med Järva krog under torsdagseftermiddagen.torsdag 25/4 14:57

Biljakt efter inbrottsförsök i Runby skola

Nyheter Fyra personer i 20-årsåldern gripna natten till torsdagen Runby skola i Upplands Väsby utsattes natten till torsdagen för ett inbrottsförsök. Fyra personer i 20-årsåldern kunde gripas efter en biljakt som slutade i närheten av Väsby Centrum.torsdag 25/4 11:40