NYTT. Behöver rondellen på Frestavägen ett nytt namn kanske?

Tid att kalla rondellen för ”Audells-Rondell”

  • Publicerad 16:00, 29 nov 2018

På tal om rondeller så borde det vara på sin tid att kalla rondellen på Frestavägen för ”Audells-Rondell”. Veterinären på Gudby Gård kämpade i 15 års tid för en annan trafiklösning än den då befintliga, men blev aldrig bönhörd trots dagliga tillbud på detta vägavsnitt.

Först många år senare, på behörig tidsavstånd för att kommunens pampar kunde ta åt sig äran för en hållbar lösning av problemet, gjorde man slag i saken och skapade rondellen.

Då var det inte längre trafikverkets ansvar, som felaktigt påstods från kommunens sida, för att bekosta en eliminering av trafikfaran, utan som det borde vara, Väsbys. 

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Bra träning har vänt trenden

Sport Två raka segrar för Grimsta AIK Grimsta AIK har hittat rätt vinnarformel. Hög kvalité på träningen har medfört två raka segrar och laget har nu lämnat den akuta bottenstriden. Men mycket jobb återstår för att klara kontraktet. –...fredag 15/2 16:00

Rasmus Sörgardt har lämnat Väsby för spel i allsvenskan

Sport Ung kanadensare tätar backbristen Med några timmar till kvällens match mot Borlänge har Vilda Väsby tvingats släppa Rasmus Sörgardt, lagets offensivt bästa back, till Tingsryd. Klubben presenterar även ett nyförvärv i den...onsdag 13/2 17:00