Om oss

I januari och februari 2015 gjorde DirektPress en kraftig expansion i Stockholmsområdet och startade 13 nya tidningar. Järfälla tidning är en av dem!

Järfälla tidning är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll i Järfälla kommun. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker, gallerior och på caféer i området. Den totala upplagan är 31 000 exemplar. (Här kan du hitta det senaste numret av Järfälla Tidning).

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar Järfällas politiker och tjänstemän, har koll på människor, trender och snackisar i kommunen och publicerar lokala insändare varje vecka. På webben och i din mobil finns vi som Jarfallatidning.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Järfälla tidning är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner exemplar. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

På Stockholmdirekt.se  samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet. 

Stockholm Direkt