Jonas Månsson, reporter. Foto: Daniel Cannervik

KRÖNIKA: Hederlig tablå-tv en höjdare med hösten

  • Publicerad 08:15, 17 sep 2019

Det här är en krönika på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Drömmen är ett riktigt bra program varje dag.

Sommaren är onekligen över, hur mycket jag än vill suga åt mig den sista värmen. Kvällsdoppen lockar inte lägre och shortsen tittar jag knappt åt lägre. Med hösten här ställer jag i stället in siktet på något lite gammaldags som passar mig fint. Jag är en stor vurmare för gammal hederlig tablå-tv. Där är mörka höstkvällar perfekt.

Play-tjänster kan funka som ett bra alternativ om jag missar ett program jag vill se, men har jag möjlighet att välja går tablå-tv före. Jag kan verkligen uppskatta att en gång i veckan få sätta mig framför ett tv-program som jag har sett fram emot i en vecka och sedan längta en vecka efter nästa avsnitt.

Drömmen är ett riktigt bra program varje dag, på så sätt finns något kul att se fram emot även en söndagskväll eller efter en lång arbetsdag. Vi på redaktionen jobbar ofta ett kvällspass på tisdagar. När jag kommer hem på tisdagskväll är energin från helgen ofta slut och jag har veckans längsta arbetspass bakom mig.

De senaste veckorna har jag och min sambo fastnat för Kanal 5:s ”Över Atlanten”, där sex kända svenskar ska segla tillsammans med en känd seglare. Med programmet framför mig känns tisdagskvällen plötsligt som en stund att se fram emot.

Veckans känsla:

Trött. Tänk att det är så lätt att somna på bussen mellan Brommaplan och Ekerö.

HERTZ: Influencers – ett kryphål för att sälja grej med tjej

Krönika Redaktören om nya säljknep Har influencers blivit sätt för företag att kränga saker med hjälp av bilder på lättklädda tjejer? Redaktör Evelina Hertz om sin senaste spaning.fredag 31/1 13:48

Sport

    Senaste numret

    Gilla oss på Facebook

    Stockholm Direkt