Jonas Månsson, reporter.

KRÖNIKA: Lite väl tidigt att få vårkänslor kanske

  • Publicerad 08:12, 14 feb 2019

Det här är en krönika på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

I måndags morse lät jag vinterjackan hänga kvar hemma i hallen. När jag gick till jobbet hade jag inte ens en tjocktröja under jackan utan nöjde mig med en skjorta. Alldeles lagom klädd för då rådande temperatur.

Under dagen sken solen på ett härligt och senvintrigt sätt. Nästan så att jag fick lite vårkänslor.

Om man nu kan få det, så här tidigt? Sportlovet har inte ens börjat i Stockholm och vi har garanterat en månad kvar av kyla och snö. Sen kommer aprilvädret.

När kan man egentligen med fog kalla det vårkänslor när solen skiner och dagarna börjar kännas lite längre? Givetvis när man vill är väl det ända rätt svaret.

På tisdagsmorgonen hoppade jag av bussen vid Drottningholm för ett tidigt fotojobb. Då var vinterjackan tillbaka på och jag ångrade att jag inte hade tagit på mig halsduk, det hade behövts. I stället för vårkänslor njuter jag gärna lite till av vintern.

Veckans känsla:

Trött. Sjukdom, vab och semester har slitit hårt på redaktionen. Nu hoppas vi på normala veckor framöver.

HERTZ: Influencers – ett kryphål för att sälja grej med tjej

Krönika Redaktören om nya säljknep Har influencers blivit sätt för företag att kränga saker med hjälp av bilder på lättklädda tjejer? Redaktör Evelina Hertz om sin senaste spaning.fredag 31/1 13:48

KRÖNIKA: Text-tv – klart bästa nyhetsförmedlaren

Krönika Jag är knappast den mest progressiva när det gäller teknik. Jag skaffade mobiltelefon sist i umgängeskretsen och var sen med bärbar dator. Trots det har jag, om jag får säga det själv, lyckats hänga...onsdag 11/12 11:32

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt