Byline bild Andreas Jennische Krönika Foto: Jannie Flodman

Nu är vår e-tidning bättre än någonsin

Med er hjälp kommer 2019 att bli vårt bästa år hittills, skriver tf redaktionschef Andreas Jennische.

  • Publicerad 22:56, 4 jan 2019

Det här är en krönika på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Hej och välkomna till ett nytt år fullt med lokala nyheter och reportage. Den här veckan ger vi dig koll på några av de stora bostadsbyggen där det snart kommer att flytta in människor, vi berättar om stackars Margareta, 74 år, som fick en nyårsraket rakt in i sitt kök samt tar dig med på ett besök till Sjölins gymnasium där ett gäng elever tröttnat på den undermåliga sexualundervisningen och helt enkelt börjat sprida samtida och verklighetsförankrad kunskap på egen hand.

Bläddra även på nätet

Nytt för i år är vår nya e-tidningstjänst där du enkelt kan läsa om, bläddra i och dela med dig av artiklar som de ser ut i papperstidningen – fast på nätet. Nu kan du enkelt spara ner hela tidningen, även tidigare nummer, eller bara en enskild sida.

Den uppdaterade tjänsten ger en bra blädderkänsla och gör det väldigt lätt att läsa fler lokaltidningar än bara den som du får hem i brevlådan på helgerna.

Appen är snabbare

Möjligheterna i det nya e-tidningsprogrsmmet är fler än tidigare och allt ser snyggare ut och är enklare att använda. Den som vill gå långt tillbaka i tiden hittar lokaltidningen ända från 2008 och framåt. Här kan du testa själv. Skriv gärna till mig och berätta vad du tycker.

Jag slår också ett tydligt slag för vår app StockholmDirekt. Den har också fått sig en nyårsservice och är nu rappare än förr.

Ladda ner den från Google play play eller App Store store, välj område och hur du vill ha dina pushnotiser. På så sätt får du järnkoll på vad som händer i Stockholm – oavsett var du är.

Med er hjälp kommer 2019 att bli vårt bästa år hittills. Skicka tips till info@direktpress.se!