Christoffer Röstlund. Foto: Sacharias Källdén

RÖSTLUND: "Vi hånlog åt b-kändisens dase. Som han skickat. Till en kvinna"

Reporter Christoffer Röstlund skriver om fenomenet dick pics.

  • Publicerad 08:30, 7 okt 2017

Det här är en krönika på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

"Så stod jag där plötsligt i eget vardagsrum på morgonkvisten och stirrade på en främmande mans halvhårda penis. Visserligen bara på en telefonskärm, men ändå. För ovälkomna dick pics är numera ett givet inslag i de flesta samkväm.

Låt mig förklara.

I somras var det rockfestival i stan och ett av de utländska banden plus annat diverse löst folk hamnade på efterfest hos mig. Det blir som det brukar: sprit, vinyl snurrad på lite för hög volym och känslan av att ingen vill gå hem. Och så en kukbild på det.

För när ett av helgens andra band, omsusade i internationell mainstreampress, kom på tal, sa en av damerna i sällskapet ”oh, that dude is a douche”, halade raskt fram telefonen, och langade en redig dick pic med musikern i fråga. Hon hade inte fått den. Dock hennes kompis, som utan krångel skickat vidare. Eller om det var en bekants bekant som utan att be om det inkasserat ett stycke rockpenis i inkorgen.

Hur som stod vi nu alla där, i ett helt annat land än kuken var tänkt att synas i, och hånlog åt b-kändisens dase. Som han skickat. Till en kvinna. Som inte bett om att få se den.

Det var egentligen bara det jag ville förmedla till alla er horder av dick pic-dängare där ute: alla vi andra ser också era kukar, och vi skrattar åt dem."

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.