Andreas Jennische, tf nyhetschef. Foto: Jannie Flodman

Sitt inte och håll på grejer – tipsa oss på StockholmDirekt

Har du sett eller hört något intressant? Tveka inte – tipsa oss, skriver Andreas Jennische, tf nyhetschef på StockholmDirekt.

  • Publicerad 20:52, 18 jan 2019

Det här är en krönika på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Slopade heltidsreformen i förskolan, bygget av nya Gullmarsplan, bostadsexperterna förutsägelser för 2019 och ett exklusivt besök på Sveriges första kattkafé, som öppnar i Vasastan.
Det här är inte bara exempel på saker vi berättat om på StockholmDirekt i veckan – det är också exempel på artiklar som ni läsare hjälpt oss med via tips.

Skicka alla tips

Vi älskar när ni tipsar oss. Stort eller litet, krävande eller lättsamt, vi vill ha tips om allt som händer runt om i vårt gemensamma Stockholm.
Har du sett något, hört något eller kanske själv har något kul eller spännande på gång? Din förening eller idrottsklubb kanske kämpar för ett särskilt mål? I så fall ska du självklart höra av dig.
Lika välkommen är du att berätta om sådant står fel till, oegentligheter eller förändringar som påverkar dig eller dina grannar eller kanske hela stan. Inget är så roligt för en lokaltidningsredaktion som att få sätta tänderna i ett riktigt hett nyhetstips.

Går bra att vara anonym

Om du inte vill göra något stort nummer av vem du är går det bra att vara anonym.
Jag tror att ju bättre vi lär känna våra grannar, stadsdelar och Stockholm som helhet, desto högre är chansen att vi gemensamt tar hand om varandra och den stad som är vi. Vi som lokaltidningsredaktion kan inte berätta om allt, men vi kan göra mycket för att öka kunskapen och kännedomen om det som händer nära.
Sitter du och håller på något? Mejla på info@direktpress.se