Lena Malmborg

Småländsk Södermalmsbo. Kulturkonsulent och klubbarrangör. Musiker och låtskrivare. Mamma till tre ljuvliga och livliga sjörövare. Drömmer sedan länge om en hel natts sömn.

Det rullar, det rullar, det rullar, det rullar…

  • Publicerad 23:15, 5 okt 2017
  • Vill du mig något? Skicka gärna ett mejl.

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Senaste tiden har i världen varit oerhört skakig – Från Las Vegas till Tensta till Tom Petty. Det är lika fruktansvärt varje gång att se bilder och läsa nyheterna när sådant händer. Är livrädd för att reaktionen ska bli mindre mindre ju mer den här typen av ondska blir kraftfulla handlingar.

Därför följde jag storasysters råd – att verkligen leva. Vi vet inte om vi har en dag, ett år eller 50 år kvar. Men faktiskt bäst att passa på. Därför har jag senaste dryga veckan:

- Varit på föräldramöte och insett att det nog ändå var Bossan och inte ”vargarna” som rispade upp ena sidan på hyrbilen på Mallorca. Jag lade ihop pusselbitarna när pedagog C berättade om ”djungeln” som de brukar gå till och vad OERHÖRT bra det är för deras fantasi. Mhm, mhm…

- Arrangerat Pero Älskar Musik – konsertserien på Teater Pero. Alltid lika fantastiskt att upptäcka Sveriges ännu dolda sjukt starkt lysande stjärnor.

- Gått på teater på självaste Pero med kidsen i lördags. ÄLSKAR deras produktioner, skådespeleriet, konsten de behärskar att göra det roligt för både föräldrarna och barnen. Heeeelt objektivt alltså, det är säkert!

- Varit ute med brudarna. Första champagneparty hos Chris och sedan Bistroteket och middag.

- Spelat i en fantastiskt lägenhet på Hornsgatan. En riktigt festlig 60-årsfest där jag var inbjuden att spela!

- Ätit godaste söndagsmiddagen på länge, även den på Hornsgatan men hos syster.

- Vabbat lite med åttaåringen. Sååå länge sen nu så det var la på tiden.

- Kört fotbollsträning med de små, och DET GICK ÄNTLIGEN RÄTT HYFSAT! Första träningen som jag inte kände: ”När ska vi börja spela fotboll?”

- Releasefest med bästa Ane Brun!

- Sånglägg i studion (så länge sen!) på kommande duett med dansk musikkollega.

- Var på massa roliga möten med jobbet, bla på en arkitektfirma som peppade oss med en massa fina bilder till vår nya sajt som kommer snart. Kul att få gå på möte i stan:)!

- Lunchat med syrran igår i Gamla Stan. Sjukt otippat och så mysigt!

- Fixat utväxten hos frippan!

- Hjälpt till ytterst lite med renoveringen som min svägerska gör. Så tråkigt att inte kunna hjälpa till mer…

Så: Det rullar på. Gillar det. Vi vet ju inte när ett besked kommer om att det inte är så många dagar kvar.

Inlägget liknar visst mina gamla dagböcker, där jag skrev ALLT jag gjorde – fick lite panik av att missa något.. Gah.

Nä, nu somnar jag – god natt!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.