Lena Malmborg

Småländsk Södermalmsbo. Kulturkonsulent och klubbarrangör. Musiker och låtskrivare. Mamma till tre ljuvliga och livliga sjörövare. Drömmer sedan länge om en hel natts sömn.

Hur intressant är ett barn- OCH vuxenvänligt konsertställe för dig?

  • Publicerad 22:03, 13 feb 2018
  • Vill du mig något? Skicka gärna ett mejl.

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Hej!
Nu kan jag inte ens minnas när jag skrev sist. Det är som det är. Hjärnan har jobbat på rätt bra, och jag skulle säkert kunnat skriva om en hel del, men jag har gått in för jobbet och försökt vara närvarande (sjukt uttjatat begrepp ändå) med barnen. Skalat bort kompisgäng och fläng (tråkigt, men har behövts). Nåväl, nu kliar det lite i skrivarfingrarna, och jag vill fråga er:

Hur intressant skulle ett barnvänligt konsertställe i Stockholm vara för dig?

I snart 10 år har vi drivit konsertserien Pero Älskar Musik i Vasastan i Stockholm, och nu funderar vi på hur den kan utvecklas. För 10 år sedan hade jag inga barn, nu har jag tre. Det gör att jag har andra förutsättningar, andra behov och är en annan målgrupp.

Jag tycker att det fattas ett ställe där familjen kan hänga som inte är museum eller lekland. Det är ju en styrka med Sthlm, att vi kan upptäcka nya ställen nästan hela tiden, men tänker att det borde finnas ännu fler olika typer av mötesplatser, inte bara barnvänligt eller totalt barnförbjudet, utan en zon där jag och mina barn kan ha en härlig kväll.

Vad säger ni – låter det lockande eller vill man bara moffa tacos på fredan och kolla Mello på lördan, för att det är gött o va hemma?

Med vänlig hälsning,

/Bloggenkätaren Lena som kanske är den sämsta bloggaren någonsin när det kommer till regelbundenhet.

Tacohej!

Psssst: Välkomna till Teater Pero och Pero Älskar Musik nu på fre 16/2 kl 19.00. Finfin musik utlovas och barn är faktiskt välkomna:)!

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.