Om oss

Tidningen Liljeholmen/Älvsjö är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen och Älvsjö. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker, gallerior och på caféer i området. (Här kan du hitta tidningsställen i Hägersten/Liljeholmen och Älvsjö!) Tidningen Liljeholmen/Älvsjö fyller snart fem år som lokaltidning i Söderort. Den totala upplagan är 52 150 exemplar.

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar både Stockholms kommunfullmäktige och lokala nämnder i Söderort, vi har koll på människor, trender och snackisar i stadsdelen och publicerar lokala insändare varje vecka.  På webben och i din mobil finns vi som tidningenliljeholmenalvsjo.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Tidningen Liljeholmen/Älvsjö är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner ex. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet.