Linda Lindgren

Stockholms egna Marilyn Monroe. Glamor-rock-vintage-skräddare och designer. Delar med sig av sin kärlek för burlesk samt tonerna och modet från 1900-talets första hälft. Låter sig inte hindras av att...

Sitter en mormor på månen

  • Publicerad 11:06, 18 mar 2017

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

IMG_3967Idag är det 2 år sedan min lilla mormor valde flyga upp till månen.

IMG_3951 IMG_3953 IMG_3954 IMG_3956

Vi ska ses hela familjen på middag hos morfar och minnas henne. Jag har en förkärlek för elefanter.  Som våran familj håller vi ihop i ur och skur. Hjälper varandra, tröstar varandra. Vi vandrar hur elefanter gör mot motgångar och äventyr.

IMG_3958

Mormor Rita älskade färg,så idag klär jag mig för mormor. Hon gillade turkos och lila. Klänningen är från Lotta Vintage som ligger vid Opdenplan. Där kan man fynda färgklickar i både nytt och gammalt. Örhängerna har jag knopat ihop. Armbanden  från olika resor. Sjalen är från Blackbord. Och skärpet är mormors :).

IMG_3959 IMG_3965 IMG_3946 IMG_3966

 

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.