Polis. En polisinsats skedde på Adelsö under tisdagen. Foto: Daniel Cannervik

Polisen grep personer i färjekön

Efter larm om inbrott tog sig polisen till Adelsö. Där greps två män under eftermiddagen.

  • Publicerad 17:23, 5 dec 2017

Som extra bonus påträffades en bil som tillgreps tidigare i dag.

Polisen fick under tisdagen tips om att ett inbrott i en bostad hade skett på Adelsö. Dessutom kom tips om en stulen bil i anslutning till bostaden. Det gjorde att polispatruller ryckte ut, i samband med det stängdes färjan av för allmänheten.  

– När polispatrullen rullar av på Adelsö ser de den stulna bilen i kön, i färd med att köra på färjan säger, Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen.

I den stulna bilen påträffas en misstänkt gärningsperson.

– Som extra bonus påträffades en bil som tillgreps tidigare i dag. Det var i samband med ett rån i Riksby vid tunnelbananstationen Brommaplan strax före 13.00, säger hon.

Polisen grep två män på platsen. Polisen har nu inlett en förundersökning.

– Det gäller grov stöld genom inbrott, rån och tillgrepp av fortskaffningsmedel, sedan vet jag inte vem som är misstänkt för vad, säger Åsa Wallentin.

Färjan är nu igång och kör med skytteltrafik för att avlasta köerna på Munsösidan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Snart är laddstolparna på plats

Nyheter Snart kan kommunens elbilister ladda sina batterier i Tappström. Redan innan jul hoppas Fortum ha två laddstolpar på plats.fredag 15/12 14:23

KRÖNIKA: Livet på landet är spännande – särskilt på vintern

Nyheter Tung blöt snö och ishala vägar. Bussar i diket och skjutna vildsvin längs vägarna. Vissa dagar känns en morgonresa längs Färingsövägen som en scen ur en apokalyptisk film. Det är spännande på landet....fredag 15/12 13:54

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter