Mårten Westberg

Efter 40 år som löpare, 25 år som tränare och 2,5 år som ordförande bytte Mårten ut Fredrikshof på Östermalm mot Akalla och mötte helt nya möjligheter.

Svårt att få bjuda in till gratis träning

  • Publicerad 15:27, 14 mar 2018
  • Vill du mig något? Skicka gärna ett mejl.

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Den Romska kanalen fungerar bara bättre och bättre.  De gör ett  strålande jobb men det blir fler och fler som vill hjälpa till.  Fler än jag har råd med. I fredags, när Rinkeby Torg fylls av folk efter fredagsbönen så delade jag och ett par tiggare ut 400 lappar på tio minuter.

Tiggarna och trofén

Jag skulle kunna starta ett reklam-utdelnings-företag med bara Romer som utdelare.  Problemet är att de bara vill ha kontanter.  Det funkar ju inte så med krav på revision och skatt. Sammanlagt betalade jag 1500 kr ur egen ficka i förra veckan.

Innan dess delade jag och en praktikant ut inbjudningar utanför migrationsverket.  Därinne sitter några hundra asylsökande och väntar.  Där får vi förstås inte dela ut våra inbjudningar på Svenska, arabiska och somaliska. Problemet är att vi inte får stå för nära dörren heller.  Vi hamnade längre och längre bort varje gång vakten kom.   Att det ska vara så svårt att få bjuda in nyanlända invandrare till gratis löpträning, gratis skidåkning och gratis basket!

Janis delar ut lappar vid migrationsverket

 

 

 

 

 

Skylten och Trofén gör att fler vill prata med oss. Det är ett enkelt knep som jag gärna delar. Speciellt effektivt är trofén och skylten för romerna. Det skapar en större trovärdighet.

Bling-Bling works!

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.