Julen firas klassiskt men med inslag av vilt på Hamnmagasinet

Hamnmagasinet med Åsa Siveland som ansvarig kör för andra året i rad sitt erkänt goda julbord med inslag av vilt.

  • Publicerad 07:30, 2 dec 2017

En artikel ur Julbilagan

Hamnmagasinet dukar för andra året i rad ett fantastiskt julbord som kan avnjutas i både den nya och gamla delen av lokalerna.

Sedan ett år tillbaka har ansvarige Åsa Siveland öppnat sin nya övervåning och ger därmed sina kunder större chans att kunna boka in sig på det eftertraktade julbordet.

– Det känns riktigt bra att vi nu kan erbjuda upp till 1600 gäster chansen att ta del av vårt julbord. Förra säsongen hade vi runt 900 gäster och vi hade denna säsong över 1000 förbokningar innan vi öppnade dörrarna den 23 november, berättar Åsa Siveland.

Åsa älskar julen och det märks på hela arrangemanget och den enormt mysiga känsla man får när man besöker Hamnmagasinet.

– Det är en underbar känsla när det drar igång. Inte bara för matens skull utan allt runt omkring är mysigt och härligt med ljus, dofter och den härliga miljön i dessa lokaler, säger Åsa.

Vad är det som gör att just Hamnmagasinet är så populärt tror du?

– Vi har sedan vi tog över 2013 jobbat hårt med att göra vårt ställe så bra som möjligt där vi sätter kunden i centrum och konstant jobbar med att utveckla oss för att leverera en så bra produkt som möjligt. Ett led i det är att vi nu anställt två kockar som varit med i det svenska och finska kocklandslaget vilket tar oss till nästa nivå, menar Åsa.

Vad är målet med säsongen?

– Vi skall göra det bästa julbordet med den mysigaste inramningen och nå så nära 1600 kunder som möjligt, avslutar Åsa.

 

Om Åsa Siveland

Uppvuxen i Kristianstad
Bor utanför Enköping
Älskar julen
De tre bästa sakerna på julbordet:
1, Lutfisken
2, Sillen
3, Vårt egenproducerade dessertbord som serveras i tapasform, så man kan prova så många och mycket som möjligt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Nyheter Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19

Vem bröt sig in i prästgården? Vem stal restaurangens växelkassa?

Nyheter Tre brott anmäldes i Enköping under fredagen. En cykelstöld, en pengastöld och ett olaga intrång.lördag 7/7 8:10

Blåljus: Stöld av olja och cykel

Nyheter Några kör fast de inte borde köra, några stjäl olja, andra stjäl cyklar. Här är listan på det som polisanmäldes i Håbo kommun under fredagen.lördag 7/7 7:52