Klara Almström och Sebastian Rydgren har sjungit in singeln "Fearless" tillsammans. Foto: Karin Almström/MamaMedia

14-åriga Sebastian från Barkarby släpper ny singel

Sebastian Rydgren från Barkarby har tidigare släppt en singel för organisationen Speak Up. Nu har det blivit dags igen – tillsammans med 14-åriga Klara Almström från Välllingby släpper de singeln Fearless för föreningen som arrangerar Trasdockans dag.

  • Publicerad 12:24, 14 mar 2018

Trots sin unga ålder har 14-åriga Sebastian Rydgren från Barkarby redan varit med i musiksvängen ett tag. Tidigare har han bland annat släppt en singel för anti- mobbningsorganisationen Speak Up. Nu släppper han en låt för den ideella Föreningen Anhöriga till sexuellt utnyttjade barn, som arrangerar Trasdockans dag.

Låten som heter ”Fearless” har han sjungit in ihop med jämnåriga kompisen Klara Almström från Vällingby. Båda har tidigare bland annat medverkat i tv-programmet Talang, som enskilda artister och i gruppen "Triconic".

– När vi fick frågan kände vi båda att det var något bra som vi ville hjälpa till med, så vi sa ja direkt, säger Sebastian Rydgren.

Singeln är skriven av Ylva och Linda Persson och släpps i mitten av mars.

Trettonårige Sebastian från Barkarby släpper sin första singel

Se Barkarbys nya talang sjunga på tv ikväll

Barkarbys sånghopp Sebastian i delfinal i "Supershowen"

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nya sporten: Slåss med lasersvärd

Nyheter SE FILMEN: Dueller i en gymnastikhall långt, långt borta... Hört talas om ludosport? Antagligen inte. Sporten där man slåss med ljussablar som lyser och låter har bara drygt 50 utövare i Stockholm – men bland dem är passionen för ljussvärdsfäktningen stor.fredag 16/11 11:45

Brutalt bilrån mot familj i Stockholm

Nyheter Familj hotades med pistol En familj i Jakobsberg blev under natten väckta av att två personer knackade på dörren till deras bostad. När de öppnade blev de rånade.fredag 16/11 7:49