AVSPÄRRAT. Polisen larmades till Hallonbergen där två personer mördades i mars 2017. Foto: Jonas Carlsson

16-åring döms för Hallonbergenmord

  • Publicerad 14:52, 13 jun 2018

Svea hovrätt ändrar flera domar i det uppmärksammade Hallonbergenmålet. Bland annat döms en 16-årig pojke, som friades i tingsrätten, till tre års sluten ungdomsvård för mord.

En annan misstänkt, som dömdes för medhjälp till mord på en kvinna i tingsrätten, frias från just den åtalspunkten.

Hovrätten ändrar inte straffen för de fyra män som i tingsrätten dömdes till livstid, respektive 14, 12 och 10 års fängelse för mordet på en man utanför Karolinska sjukhuset i januari 2017 och mordet på ett par i Hallonbergen i mars samma år.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

50 000:e invånaren grattad med tårta

Nyheter Sundbyberg har nått ännu en befolkningsmilstolpe 1 juli föddes Oscar Nybrand och gjorde entré i världen med besked: På fredagen kom Sundbybergs stad med blommor och tårta till 50 000:e kommuninvånaren.fredag 19/10 15:33

Skolor riskerar att dröja längre

Nyheter Förvaltningen flaggar för förseningar Planerna för skolutbyggnader befaras bli försenade. Duvboskolan skulle ha varit utbyggd till 2021 och Örskolan till 2022, men förvaltningen kan inte sätta igång med detaljplanearbetet förrän en...fredag 19/10 12:04