AVSPÄRRAT. Polisen larmades till Hallonbergen där två personer mördades i mars 2017. Foto: Jonas Carlsson

16-åring döms för Hallonbergenmord

  • Publicerad 14:52, 13 jun 2018

Svea hovrätt ändrar flera domar i det uppmärksammade Hallonbergenmålet. Bland annat döms en 16-årig pojke, som friades i tingsrätten, till tre års sluten ungdomsvård för mord.

En annan misstänkt, som dömdes för medhjälp till mord på en kvinna i tingsrätten, frias från just den åtalspunkten.

Hovrätten ändrar inte straffen för de fyra män som i tingsrätten dömdes till livstid, respektive 14, 12 och 10 års fängelse för mordet på en man utanför Karolinska sjukhuset i januari 2017 och mordet på ett par i Hallonbergen i mars samma år.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Trygghetsbil ska förhindra brott

Nyheter På onsdagen invigdes Sundbybergs stads nya trygghetsbil. Bilen bemannas av volontärer som ska förhindra brott och skapa gemenskap.onsdag 20/6 16:38

Idrottshall blir 100 miljoner dyrare

Nyheter Sundbybergs stad går vidare med planerna på att bygga en ny multisporthall vid Sundbybergs IP. Nu har prislappen dock stigit till 559 miljoner, drygt 100 miljoner kronor dyrare än när förslaget...tisdag 19/6 14:17