Den 17-årige lyxbilstjuven är nu gripen. Igen. OBS! Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

17-årige lyxbilstjuven gripen igen

Efter sex dygn på rymmen greps idag den 17-årige lyxbilstjuven av polisen.

  • Publicerad 13:09, 27 okt 2017

Enligt uppgifter till StockholmDirekt grep polisen den 17-årige lyxbilstjuven idag vid lunchtid. Han hittades i södra Stockholm.

Förrymde lyxbilstjuven misstänks för nya bilstölder

17-åringen har varit på rymmen från det boende där han avtjänar sex månaders sluten ungdomsvård sedan i lördags. Han misstänks ha begått flera nya bilstölder i Stockholmsområdet under tiden han har varit på rymmen.

Så straffas lyxbilstjuven efter mängder av nya brott

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nej – Midsommarfirandet är inte hotat

Falskt rykte rör upp känslor i Norra Ängby Enligt ett Facebook-inlägg från Norra Ängby Trädgårdsstadsförening såg det traditionsenliga midsommarfirandet i Björklunds Hage ut att vara hotat. Men så allvarligt är inte läget, menar Carola...torsdag 21/6 13:26

Ge dig ut på sjön – utan egen båt

Sjölivet i Västerort och Järfälla som inte kostar skjortan En av alla fördelar med att bo i Västerort och Järfälla sommartid är såklart närheten till Mälaren. Stranden i all ära men ibland vill man kanske njuta av sjön utan att behöva hoppa i plurret. Här är...torsdag 21/6 12:42