2018 – vad hoppas du på i Täby?

Det brukar heta att nytt ett år innebär nya möjligheter. Vi gav oss ut för att kolla med Täbyborna vad de vill ska stå på löpsedlarna under 2018.

  • Publicerad 15:39, 2 jan 2018

Lars Novak, Gribbylund

"Täbybo vann 100 miljoner"

Lars Novak, Gribbylund

– Jag tänker att det är jag som skulle vinna 100 miljoner. Men jag har aldrig vunnit på sånt där, och jag spelar i och för sig inte heller. De flesta hade nog sagt att det ville resa med så mycket pengar, men jag har ju rest jorden runt 100 gånger så utomlands vill jag inte. Skulle gärna vilja köpa vilja köpa en ny bostad, vid vattnet här i Täby.

Linnea Nikula, Skarpäng.

"Tunnelbana till Täby"

Linnea Nikula, Skarpäng.

– För att det tar mig för lång tid att komma in till stan annars, det blir mycket smidigare så och man får fler jobbmöjligheter. Igår tog det mig liksom en och en halv timma att komma hem från stan, så trist. Stationen borde ligga i Täbys mittpunkt, vid Täby centrum.

Emma Lövgren, Ensta och Klara Westberg, Ensta. Foto: Helle Kikerpuu

"Fler glasskiosker till Täby"

Emma Lövgren, Ensta och Klara Westberg, Ensta.

– Vi vill ha fler glasskisoker för att det är gott med glass. Nu måste man gå till affären och hitta glass. Det blir jobbigt att gå runt hela affären för att komma till glassen.

Eil Franzén, Täby. Foto: Helle Kikerpuu

"Fler och bättre innebandyhallar"

Eil Franzén, Täby.

– Jag skulle vilja ha fler och bättre innebandyhallar. Vår är så liten, det finns ingen läktare utan föräldrarna står längst väggarna under matcher och tittar. När man åker på bortamatcher märker man verkligen skillnaden eftersom andra hallar är så mycket bättre.

Jessica Eriksson, Skarpäng.

"Foodcourt till Täbban"

Jessica Eriksson, Skarpäng.

– Det är väldigt dåligt med restauranger i Täby centrum. Och varje restaurang är dessutom överfylld med människor, eftersom att det är så få av dem. För att göra centrumet bättre är det fler matställen som behövs. Jag vill se att det finns något för alla och därför tror jag att en foodcourt skulle vara perfekt för Täby centrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentunaduo återförenad – efter tre decennier isär

Nyheter "Man vet aldrig hur långt man kan nå" Efter att ha umgåtts i samma gäng under tonåren i Vallentuna, har de nu 30 år senare återknutit kontakten för att skapa musik tillsammans.fredag 19/10 14:08

Bönderna rustar efter sommarens extremhetta

Nyheter "Skulle bli problematiskt med en till varm sommar" En krissommar med oerhörd torka skapade stora problem för bönderna. Vi besökte en av Norrorts bönder för att ta reda på hur de överlevt sommaren – och hur tankarna på framtiden går.fredag 19/10 14:05