Dom har fallit. Foto: Most Photos

63-årig man från Vallentuna hotade sin fru till döden

Den 63-årige mannen sade till sin fru att han skulle strypa henne och döda henne. Han tog strypgrepp på hustrun och försökte hindra henne från att ringa polisen. Nu döms mannen till en månads fängelse.

  • Publicerad 14:06, 15 dec 2017

En kväll i november i år tog en 63-årig man strypgrepp på sin hustru i deras gemensamma hem. Hustrun fick smärta och blåmärken på halsen. Han hotade henne också; enligt förhör ska han ha sagt ”kom hit så ska jag ge dig en snyting” och ”kom hit så ska jag strypa dig”.

Mannen nekar till brott men säger att han puttat undan frun för att hindra henne från att ringa polisen.

Mannen döms till fängelse i en månad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52