Å vilken underbar gala

Glitter och guld, liljor och lycka, mat och musik. Det blev en afton med allt som kan krävas av stadens största företagargala. Här är alla vinnarna.

  • Publicerad 11:54, 14 apr 2019

Redovisningsbyrån Diem blev årets företagare och firade med att riva av en låt på scenen. "We will rock you" blev "We will thank you".

Läs mer om Diem här

ATD Fragrance blev Årets Handlare. Aslan Dogan tog emot priset med hustrun Tedora och passade på att hylla henne som kvinnan bakom allt.

Läs mer om Aslan Dogan här

Det blev känslosamt när Sören Silén, som fick Arne Wåhlstedts hederspris inte kunde närvara vid prisutdelningen på grund av sjukdom. Sören Siléns hustru Lena tog emot priset och ett uttalande från Sören lästes upp. Det gick inte att ta miste på värmen i applåderna för det.

Läs mer om Sören Silén här

Elisabeth Moglia tog emot pris för Årets Sociala Företag och talade om hur företagare kan hjälpa till att ge stöd åt dem som kan ha svårt att komma ut på arbetsmarknaden annars.

Läs mer om Elisabeth Moglia här

Henrik Andersson och G Construct var nominerad i två klasser och vann Årets Komet.

Där blev det lite strul med tekniken och bara de två andra nominerades, något som tvingade prisutdelarna Ingvar Smedlund och Nikolaj Kascelan att improvisera lite innan Andersson tog emot sitt pris.

Läs mer om Nikolaj Kascelan här

Han var också nominerad i kategorin Årets Hantverksföretag, men det priset gick till Elvbygg och Peter Vägermark tog emot priset under stort jubel.

Kaj Carlsson från Frösthult och hans företag KC i Enköping blev Årets Lantbruksföretag, Janne Köngäs och Snowfighter fick Ena Energis Miljö/Energipris.

Kvällens konferencier Claes af Geijerstam guidade vant genom aftonen och stod för dj-andet senare i natten.

Slutrökt på uteserveringarna i Enköping

Nyheter Slutrökt på Enavallen, i busskuren eller på uteserveringen. På måndag träder en ny röklag i kraft. Här får du inte längre röka.torsdag 27/6 9:30

BLÅLJUS: Droger, stölder och intrång

Nyheter Senaste blåljusnotiserna innehåller både nytt och lite äldre som rapporterats sent. Fast den unge mannen som drogpåverkade ville at sig in på ett fritids är ny.tisdag 25/6 10:44