Foto: Mostrphotos

Aggressiv knivman på härbärge

En besökare hotade boende och personal på RIA Hela Människans härbärge på Kryddgårdsgatan på söndagens morgon. Övrigt blåljus: Stulen grävmaskin och bil i mitträcke.

  • Publicerad 10:43, 16 dec 2019

Klockan var 7 på morgonen då en man med kniv i handen hotade både boende och personal.

Han hade kniv i handen, måttade slag mot personer och hotade om misshandel.

Då polis kom till platsen var han aggressiv och pendlande i humöret, men kunde till slut gripas och förses med handfängsel.

Mannen är i 20-årsåldern och skriven i Enköping. Han är också misstänkt för fylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

Han fördes till Uppsala, men släpptes senare under dagen.

Senaste veckorna

Stads-Gånsta.

Stöld.

En grävmaskin som stått uppställd i Stads-Gånsta har stulits.Det är en hjullastare, gul och blå, av märket Hyundai. Maskinen, en hjulgrävare, fanns där den 22 november. Den 15/12 (söndag) rapporterades den stulen.

Söndag kl 17.00

E 18 Ekolskrog

Bilolycka. En bilist fick sladd på E18 vid Ekolskrog och hamnade då i mitträcket på söndagens eftermiddag. Bilisten har berättat hur han färdades mot Enköping och blev bländad av ljuset i backspegeln då en omkörande hade hellyset på.

Vid bilistens inbromsning ska bilen ha snurrat runt och träffat mitträcket. Inget brott misstänks i samband med olyckan. Inga personskador uppstod, men det blev kaross-skador på bilen.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53