Spångabon Alex Theodoridis har hört av sig till Spånga Tidning efter att han flera gånger attackerats av en fiskmås i Spånga centrum. Foto: Mostphotos/privat

Aggressiva måsar härjar i Spånga centrum

Spångabon Alex Theodoridis har attackerats av fiskmåsar flera gånger de senaste veckorna. Nu har han rapporterar problemet till miljöförvaltningen.

  • Publicerad 16:56, 9 aug 2017

Det blir att man kollar en extra gång över axeln

Flera aggressiva fiskmåsar har under juli och augusti noterats i Spånga centrum. En som attackerats av fåglarna är Spångabon Alex Theodoridis. Han har träffat på fiskmåsarna flera gånger de senaste veckorna, ofta i samband med att han gått och handlat.

– De är hänsynslösa! Det blir att man kollar en extra gång över axeln, säger Alex Theodoridis som rapporterat problemet till miljöförvaltningen.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/faglar-attackerar-boende-i-vallingby/repqge!y8CT5y8TZ3Cm0Rxcm@oQ/

Enligt Stockholms stad händer det att fiskmåsar attackerar människor när de har ungar. Problemen bör minska när ungarna växer och flyttar ut.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vi listar: 10 helgnöjen i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Festival ✓Kulturdag ✓Loppisar ✓Volleyboll Sol och sommarvärme. Hur vill du spendera denna härliga helg? Varsågod, vi bjuder på tio tips för en rolig lördag och söndag i Västerort och Järfälla!fredag 25/5 16:47

M: "Majoriteten glömmer stockholmarnas otrygghet"

Nyheter Debatt när Brommas politiker möttes Moderaterna i Stockholm riktar kritik mot den rödgrönrosa majoritetens arbete mot våldsbejakande extremism och otrygghet. Det orsakade debatt under gårdagskvällens politikermöte i Bromma. "Vi kan...fredag 25/5 15:29