Aji Jack representerade Väsby i Funkismello

Sedan starten 2011 har funkismello varit ett årligen återkommande och mycket uppskattat evenemang. Årets upplaga gick av stapeln i måndags på Cirkus i Stockholm och Aji Jack representerade Upplands Väsby med låten How far I’ll go.

  • Publicerad 08:29, 26 apr 2017

Det var fullsatt på Cirkus och stämningen var som vanligt på topp. Alla låtar framfördes live med en stor orkester och kör under ledning av Per-Ove ”Knappen” Stålknapp.

– Jag har varit med i alla år och blandningen i årets startfält är kanske det bästa vi haft. Det ska vara storstilat och glittrigt med Funkismello, och de handplockade proffsen i orkester, juryn, konferenciererna gör att allt blir magnifikt. Det sade Per-Ove ”Knappen” Stålknapp, kapellmästare sedan starten 2011, i ett pressmeddelande.

Konferencierer i år var Anna Ringström som själv har en funktionsnedsättning och Linda Bengtzing, artist och programledare.

Upplands Väsby representerades av Aji Jack som med ett stort leende och en blomma i håret framförde låten How far I’ll go. Det räckte dock inte hela vägen, utan det var istället Martin Hagen från Järfälla som kammade hem det, med sin egen hårdrockslåt ”One of a million”.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Därför kör flygplan på låg höjd över stan

Nyheter Flyger fram och tillbaka på låg höjd över Stockholm – mitt i natten I dagarna kommer ett litet propellerplan dåna över Stockholm på låg höjd på nätterna.tisdag 11/12 19:50

Avgjort: Så här blir SL:s nya priser

Nyheter Hela prislistan för nästa år nu bestämd Idag har landstingets budget manglats i fullmäktige. Nu står det klart vad de kostar att åka med SL i kollektivtrafiken nästa år.tisdag 11/12 15:48

Väsbysångare nominerad till en Grammy för musikalroll

Nyheter Erik Grönwall i H.E.A.T. kan få pris Erik Grönwall, sångare i gruppen H.E.A.T. från Upplands Väsby, är nominerad till en Grammy. Erik finns bland de svenskar som har chans att vinna pris på amerikanska Grammygalan den 10 februari nästa...tisdag 11/12 12:44