Nedlagd. Utredningen om spädbarnets död läggs ner. Foto: Mostphotos

Åklagare lägger ner utredning om avlidet barn i Tullinge

Det var för två veckor sedan som ett avlidet barn och en allvarligt skadad kvinna hittades i en villa i Tullinge. Nu läggs utredningen om misstänkt mord ner.

  • Publicerad 17:01, 28 nov 2017

Det var i onsdags för två veckor sedan som polis och ambulans larmades till en villa i Tullinge. På plats påträffades ett avlidet spädbarn och en allvarligt skadad kvinna som senare avled av sina skador.

Kvinna och spädbarn hittats döda i Tullinge

Lämnar inga detaljer

Omständigheter på plats gjorde att polisen inledde en förundersökning om mord gällande barnet. Men nu läggs utredningen ner, enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

– Den förundersökning som har bedrivits om barnets död har nu lagts ner. Med hänsyn till de anhöriga och på grund av sekretess till skydd för de avlidnas personliga förhållanden kommer jag inte att lämna ytterligare detaljer eller gå närmare in på skälen för beslutet, säger kammaråklagare Tobias Kudrén.

Kvinnans död inte mord

Vad som ligger bakom kvinnans död går man inte ut med.

– Av samma skäl har jag inga andra detaljer att lämna kring kvinnan än att hon har avlidit av en kroppsskada som inte är självförvållad eller orsakad av annan. Någon förundersökning om denna persons död har inte bedrivits, säger Tobias Kudrén.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.