AVBRÖTS. En polispatrull såg två män råna kvinnan. Foto: Mostphotos

Äldre kvinna rånad på öppen gata

En äldre kvinna misstänks ha rånats i Dalen i Enskede i Södra Stockholm. Polisen jagar nu två män i området.

  • Publicerad 15:08, 1 dec 2017

Klockan 13.42 larmades polisens ledningscentral om att en kvinna utsattes för ett personrån i Dalen.

– Det ska ha varit ett rån av en äldre kvinna, men det är ännu oklart vad som har hänt, säger Pia Glenvik vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Rånet ska ha uppdagats av en polispatrull som åkte förbi på gatan. I samband med det ska gärningsmännen ha försvunnit.

– Man har observerat två gärningsmän och spanat i området och sökt med hundar. Men ännu är ingen gripen, säger Pia Glenvik.

Det finns inga uppgifter om skador. Händelsen r rubricerad som rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

Nyheter C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43