Akta. En älgkalv har setts vid Löttingelundsvägen. Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

Älgkalv på fel sida om viltstängslet i Arninge

Polisen har fått in samtal om en älgkalv som hamnat på fel sida om viltstängslet vid Löttingelundsvägen i Arninge. Bilister uppmanas att sänka hastigheten vid den här platsen.

  • Publicerad 08:51, 28 okt 2019

På måndagsmorgonen strax efter klockan sju vid får polisen in första samtalet om att en älgkalv rör sig längs utanför viltstängslet vid Löttingelundsvägen i Arninge.

Vid klockan 08.30 ska älgkalven fortfarande vara på fel sida om viltstängslet.

– De brukar leta sig ut själva. Kon står på andra sidan stängslet så vi misstänker att den kommer hitta ut själv och gå till ett ställe där det är en öppning i stängslet, säger Ola Österling, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Polisen uppmanar bilister att sänka hastigheten på den aktuella platsen.

Cora Hirn rider vidare efter flera framgångar

Nyheter "Hoppas jag få tävla på några större internationella tävlingar" Cora Hirn fyller snart 18. Men har redan hunnit plocka både SM och EM-medaljer på ponny. I helgen blev hon fyra i Young riders på Göteborg Horse show. Och satsningen har bara börjat.onsdag 26/2 16:49

Här står Vallentunakonst och skräpar i Täby

Nyheter "Det har blivit väldigt utdraget det här" En återvinningsanläggning behöver återvunnen konst, tänkte Sörab och anlitade två konstnärer. Men returparken i Vallentuna försenades, och konsten fick tillfälligt levereras till grannkommunen i...onsdag 26/2 12:07
Stockholm Direkt