För artonde gången arrangeras Kronwall Stars på initiativ av Niklas Kronwall. Till höger syns autografskrivningen under evenemanget från i fjol. Foto: Anna Rönnqvist/Sofia White

Allt du behöver veta inför Kronwall Stars

På fredag har det blivit dags för det årliga evenemanget Kronwall Stars, då Järfällafostrade ishockeyproffset Niklas Kronwall bjuder in NHL-stjärnor till en match mot Järfällas A-lag.

  • Publicerad 16:47, 7 aug 2018

Det är inte varje dag som NHL-stjärnor intar Järfälla ishall, men för artonde gången inom ramen för evenemanget Kronwall Stars sker faktiskt just det.

Det är det Järfällafostrade ishockeyproffset Niklas Kronwall som ligger bakom arrangemanget, där han ihop med ett antal NHL-stjärnor med rötter i Stockholmshockeyn spelar en match mot Järfällas A-lag.

I år deltar utöver Kronwall själv, som är hemmahörande i Detroit Red Wings, bland andra Carl Dahlström från Chicago Blackhawks, Marcus Krüger från Carolina Hurricanes och Gabriel Landeskog från Colorado Avalanche.

Samtidigt deltar många barn också i hockeylägret Kronwall Hockey Camp under veckan, för att avsluta med en match på fredag kväll innan de äldre förmågarna intar planen. Den som vill få tag i lite autografer har också chans till det innan matcherna drar igång.

NHL-proffsen mötte kids i Järfälla

Fredagens program

Var? Järfälla ishall, Mjölnarvägen 1 i Jakobsberg

När? Fredag den 10 augusti

14:00: Aktivitetsområdet öppnar

16:00: Autografskrivning med alla NHL spelarna

18:00: Knattematch

18:40 Matchstart Kronwall Stars - Järfälla A-lag

Utanför ishallen blir det aktiviteter som prickskytte, grillning och tävlingar.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.