Älskad butik stänger efter 25 år

Tiden går fort när man har roligt. Men efter 25 år har nu en av Väsby centrums mest långlivade – och omtyckta – klädbutiker stängt igen. Nu överöses ägarna av kärlekshyllningar i sociala medier. "En ikonisk butik och succéduo!" skriver en kund.

  • Publicerad 16:03, 13 feb 2018

Now Clothing har levererat mode åt Väsbyborna i 25 år. Men efter en längre tid med sviktande ekonomi har bolaget begärts i konkurs och butiken är nu stängd.

Ägarna Johan Ohlsson och Åsa Johansson gick ut med beskedet på Facebook och Instagram i förra veckan och fick omedelbart mängder av kärleksfull respons från sina kunder.

"Absolut bästa butiken i Centrum som försvinner."

"En ikonisk butik och succéduo! Önskar er allt gott framöver"

"Har ju handlat kläder hos er i typ 14 år, vart ska man handla kläder nu då?"

"Åfan 25 år jäklar vad man var ung då man köpte balla brallor på invigningen."

"Ett nederlag för Väsby Centrum. Tack för alla år och stort lycka till i framtiden till er"

"Vad tråkigt men förståeligt! Två ambitiösa och serviceminded människor som Er får man leta efter men tror säkert att ni hittar på nya projekt! Lycka till framöver!"

"Oavsett om man har vart inne hos er i butiken eller bara gått utanför så har ni spritt ett leende som har värmt en."

"Lycka till, tack för allt ni har varit underbara, jag har alltid haft ett jättefint bemötande av er och det har varit en glädje att kika in kolla lite, morsa på er samt handla, min karriär började hos er med Andres Garcia skjortor länge sedan!!!!!"

"Tack för god service och snygga kläder! Ni är ett med Väsby Centrum och lämnar ett tomrum. Men 25 år! Vilket passande tillfälle att gå vidare!"

FOTNOT : Ägarna har avböjt att kommentera stängningen.

LÄS MER: Butiksstängningar i Väsby Centrum:

Butiksägare missnöjda över höga hyror

Ägarens plan: restauranger, kaféer och torg

Snart är sista sömmen sydd

MER Ekonomin

Försäljningen har minskat stadigt under de senaste fyra åren. Omsättningen har gått från cirka 7,4 miljoner kronor till cirka 5,5 miljoner kronor mellan åren 2014 och 2017.

Bolaget har bara genererat vinst under ett av dessa tre år, de övriga åren har bolaget gått med förlust.

Källa: allabolag.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vecka för krisberedskap

Nyheter Är du förberedd inför en krissituation? Om elen slutar fungera och du inte kan laga mat, använda mobiltelefonen eller betala med kort? Den kommande veckan är det den nationella Krisberedskapsveckan,...fredag 25/5 11:15