Foto: Mostphotos

Anhölls efter att ha flytt efter påkörning

En 22-åring anhölls på söndagen sedan han, enligt misstankarna, kört bil grovt rattfull och kört på en annan bil i Svinnegarn. På söndagen skedde också en misshandel i Grillby. Dessutom: regskyltar till bil stulna. Cykel stulen. Det är mycket av det nu.

  • Publicerad 09:00, 14 maj 2018

Söndag 14.30

Skälby Enköping

Märkesförfalskning.  Regskyltar till bilar stjäls ofta. Sedan sätts de på andra bilar, som därmed är svårare att identifiera. På söndagen sågs en person sätta på nya skyltar på en Audi. Dessa skyltar är dock efterlysta och hör till en Kia.

Söndag 15.40-15.50

ICA Västerhallen

Stöld av cykel. I sex minuter var cyklisten inne på ICA Västerhallen. det räckte för att någon skulle hinna stjäla cyklistens cykel, som stod parkerad utanför. Den stulna cykeln är en mountainbike, gul/röd, 21 växlar,

Söndag ca 16.00

Svinnegarn Enköping

Trafikolycka. En personbil blev påkörd i Svinnegarn med mindre skador som följd. Den som kört på fortsatte dock som om inget hänt. Den påkörde följde efter, den flyende, stannade, polis tillkallades. Mannen i det påkörande fordonet, blev då misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning. Han anhölls och fick lämna ifrån sig bilnycklarna. Han är född 1995 och inte hemmahörande i Enköpings kommun.

Söndag 19.30

Torget Grillby

Misshandel.  En medelålders man greps på torget i Grillby under söndagskvällen sedan han slagit en kvinna i samma ålder.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.