Ännu en artist klar till sommarens Enköpingsfestival

Magnus Uggla, Hoffmaestro och Vigiland är redan klara. Nu kan en fjärde artist läggas till raden.

  • Publicerad 13:29, 28 feb 2017

E-Type kommer till årets Enköpingsfestival.

Över 2.000 biljetter är redan sålda till festivalen som hålls utanför Idrottshuset den 6-8 juli.

Den största scenen ska stå i änden av parkeringen närmast centrum till. Framför den kommer det att finnas plats för drygt 6 000 personer.

Det kommer att finnas tre stycken scener och festivalområdet utgörs dels av parkeringen utanför Idrottshuset, dels av Bahcohallen.

– Det kommer att vara nattklubb inne i ishallen, säger Sara Karlsson Olsson, som arrangerar tillsammans med Henrik Lindblom och Kimmo Asikainen.

Hoffmaestro, Vigiland och Magnus Uggla har varit klara en tid.

Nu är det också klart att E-Type kommer till Enköping i sommar.

– Vi är jätteglada att vi lyckats få hit E-Type, vi vet att han är en artist som får fart på publiken som få andra, säger Sara Karlsson Olsson

Hon menar att det är artister i den kalibern som ska komma. Hellre kvalité än kvantitet.

Arrangörernas förhoppning är att det finnas någonting som faller alla i smaken.

Än är inte bestämt exakta tider eller i vilken ordning som artisterna uppträder.

– Magnus Uggla, Vigiland och E-Type är på fredagen. På lördagen är det Hoffmaestro och en artist som vi håller hemlig ett tag till, säger Sara Karlsson Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus: Sjuksköterskor misshandlade på lasarettet

Nyheter Två sjuksköterskor blev misshandlade på lasarettet och dubbla bedrägerier har anmälts i Enköping under midsommarhelgen.måndag 25/6 13:38

Scoutstugan utsatt – igen

Nyheter För andra gången på en vecka har scoutstugan utsatts för åverkan. Den här gången har gärningsmännen tagit sig in i lokalen.söndag 24/6 9:58