Restaurang Bap på Linnégatan serverar hamburgare New York-style. Foto: Burgers and Pastrami

Ännu ett nytt burgarställe – på Östermalm

Hamburgartrenden verkar inte lägga sig i Stockholm. Imorgon öppnar ytterligare ett ställe på Östermalm för den som inte får nog av snabbmaten.

  • Publicerad 19:00, 10 apr 2018

På Linnégatan 38 öppnar Bap, Burgers and Pastrami, för Östermalmsborna. Restaurangen är inspirerad av New York och brödet levereras av stjärnkonditorn Mattias Ljungberg.

– Vi vill skapa något annorlunda än de burgarställen som finns idag och försöker tänka utanför boxen. En inredningsarkitekt har designat restaurangen och skapat en laid back-känsla, meningen är att man ska kunna äta premiumburgare i en skön miljö, säger Ninos Afram, driftansvarig på Bap.

Förutom burgare kommer de ha pastramirätter, även de inspirerade av New York, och på helgerna serveras även miniburgare på en liten bricka från klockan 22 för de som vill ha något litet innan de ger sig ut i stockholmsnatten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Motorbåt fattade eld – tre hoppade i vattnet

Nyheter SE FILMEN En mindre motorbåt fattade plötsligt eld efter vad som beskrivs som en explosion strax före klockan halv ett på torsdagen. Släckning pågår. "Vi satt och solade när det plötsligt small", säger vittnet...torsdag 19/7 13:17

Vattenvarning vid Smedsuddsbadet

Nyheter För höga halter av bakterier – men stockholmarna badar på ändå Vattnet vid Smedsuddsbadet är "otjänligt" och staden avråder från att bada, men när StockholmDirekt besökte stranden badades det för fullt.onsdag 18/7 17:34