Serier. Serietecknaren Lisa Medin håller i serieworkshop i Herresta bibliotek på onsdag. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Maja Brand

Äntligen höstlov! Massa skoj händer i Järfälla

Sugen på att teckna serier, se på film, gå på teater eller pyssla med teknik? Då har du en fullspäckad höstlovsvecka framför dig!

  • Publicerad 16:40, 31 okt 2017

På bibliotek runtom i Järfälla och på platser som Viksjöträffen och KomTek arrangeras nämligen alla möjliga aktiviteter för barn och ungdomar i olika åldrar under veckan.

För de yngre finns till exempel spökhistorier, sagoslöjd och teater. För de äldre arrangeras bland annat en serieworkshop, filmkväll och skrivarverkstad med författaren Kajsa Gordan.

Bibliotekets aktiviteter är gratis, medan vissa av KomTeks kurser kostar pengar. Läs mer om aktiviteterna på KomTeks och bibliotekens hemsidor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beskedet: Jakobsbergs kvarn ska byggas upp igen

Nyheter Kan stå klar 2019 Frågan om att bygga upp kvarnen i Jakobsberg, som brann ner 2005, är en hjärtefråga för många Järfällabor. Samma vecka som valet i september ska återuppbyggnaden tas upp i kommunstyrelsen.torsdag 21/6 14:34

Ge dig ut på sjön – utan egen båt

Nyheter Sjölivet i Västerort och Järfälla som inte kostar skjortan En av alla fördelar med att bo i Västerort och Järfälla sommartid är såklart närheten till Mälaren. Stranden i all ära men ibland vill man kanske njuta av sjön utan att behöva hoppa i plurret. Här är...torsdag 21/6 12:42