Bestämt. Den 18 september slår Lidl upp portarna för sin nya butik i Kungsängen. Foto: Mostphotos

Äntligen – öppningsdatumet är klart

  • Publicerad 09:00, 30 aug 2017

Nu kan Lidl meddela att den nya butiken i Norrboda, Kungsängen öppnar måndagen den 18 september. Klockan 11.00 hålls invigningen då banden klipps, och alla nya kunder är varmt välkomna.

Att öppningen har dröjt så länge beror på att butiken ska bli ytterst hållbar, och på grund av allt som ska uppnås för den tuffa miljöstandarden har det dragit ut på tiden.

Butiken har erhållit den högsta nivån i miljöcertifieringen BREEAM, och solceller, laddstolpar samt att anlägga ekozoner är några exempel det åtagande som certifieringen innebär för den nya butiken.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Leva i nuet

En artikel ur Sommar E18 Många drömmer om att färdas fram på hästryggen ut i naturen och över blomstrande ängar. På Ridkraft i Övergran kan man i sommar prova på just detta, antingen i grupp eller enskilt.måndag 18/6 11:35

Beside the Bridge vinnare i P4

Senast föll man på folkets röster. Nu var det dessa som tog Beside the Bridge till seger i musiktävlingen P4 Nästa. – Det hade vi inte riktigt förväntat oss, säger sångaren, Joel Chew.måndag 18/6 11:10

Senaste numret

Bålstabladet