Lyxigast i stan?

Är det här Stockholms lyxigaste etta?

"Superetta med utomhuspool och spa", så står det i annonsen för en 17 kvadratmeter stor lägenhet som finns till försäljning i Djursholm.

  • Publicerad 19:39, 24 okt 2017

– Det är väldigt ovanligt, jag har aldrig sålt någon sådant innan. Det är väldigt unikt, det är det, säger mäklaren Cecilia Theutenberg.

– Dels är det bra utnyttjade kvadratmeter, den är mycket välplanerad och dels att man får det här lilla extra som trädgården, pool, spa-avdelning och takterass. Det finns små lägenheter, men då har de inte alla de här andra sakerna.

Enligt Cecilia Theutenberg finns en del intressenter.

– Vi har visning i morgon igen och så är det en hel del privatvisningar. Det är många som kanske vill pendla, och jobbar lite då och då i Stockholm, säger hon.

Kan det vara Stockholms lyxigaste etta?

– Ja, det skulle man absolut kunna säga. Balkong är väl det bästa som brukar kunna vara. Här får man allt i ett.

Ägaren köpte hela huset 1986 och gjorde bostadsrätter i huset några år senare. Han "blåste ut det" och ritade om stallet som byggdes 1914 till familjens hästar. Om den är lyxigast? Ja, det tror han.

– Det är carraramarmor i badrummet och det finns pool och spaavdelning. Den är unik den där ettan. Många frågar "hur kunde du få in så mycket på så lite yta", säger han.

Vittne stoppade rattfyllerist – tog bilnycklarna

Nyheter Föraren körde vårdslöst i Täby Ett vittne grep in och stoppade en förare efter vårdslös körning på en parkering.onsdag 10/7 13:53

Klart: Kommunen får ha kvar Nova-lokalen

Nyheter Blir inget klättercenter Nu står det klart att kommunen får fortsätta hyra Novas nuvarande lokaler på Tellusvägen – åtminstone ett år till. Planen är att ha idrott och kultur för grundskoleelever där.fredag 5/7 15:00
Stockholm Direkt