Bachelordeltagare har bott i Enköping

En av deltagarna i tv-programmet Bachelor har stor anknytning till Enköping. Ena-Håbotidningen reder ut vem.

  • Publicerad 15:45, 2 okt 2018

Evana López, från Enköping, deltar i tv-programmet "Bachelor", rapporterade nyhetsbyrån TT. Evana López har dock inte så mycket förankring i kommunen.

– Jag är uppvuxen i Västerås, men när min mamma flyttade till Enköping så skrev jag mig i Enköping. Jag bor i Uppsala, säger hon.

Efter tips från läsare står det dock klart att det finns en annan deltagare med stor anknytning till Enköping. Gabriella Bylund, 24 år, bodde i Enköping mellan 2008 och 2016.

– Jag gick först på Västerledsskolan under sjuan, åttan, nian och sedan på Westerlundska gymnasiet, säger Gabriella Bylund.

Hon har också stora delar av sin familj i Enköping. Just nu jobbar hon som sjuksköterska i Västerås.

"Bachelor" handlar om polisen David Möller som söker efter kärleken i någon av alla de underbara tjejer som åkt hela vägen till Epirus i Grekland för att vinna hans hjärta.

Gabriella Bylund tycker att det känns kul, men också lite konstigt, att hennes familj ska se henne i ett sådant program.

– Jag hade ett mantra under inspelningen då jag tänkte "min mormor ska kunna se det här, min mormor ska kunna se det här". Det var min gräns, säger Gabriella Bylund.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

BLÅLJUS: Attackerade anställda på Elgiganten

Nyheter Inbrott, drograttfyllerier, ni vet, det vanliga, skedde även under måndagen i Enköping. Den attack som drabbade anställda på Elgiganten i Romberga hör dock inte till vanligheterna.tisdag 19/2 10:51

Helgens blåljus: stölder, inbrott och en flaska i huvudet

Nyheter Brottstrender just nu: - Inbrott i förråd på Trögden. - Stölder av extraljus från bilar.måndag 18/2 10:58