Nu är det grekiskt som gäller! Stella Lam och George Tsakmakides har öppnat "Symmetry ´N Life" i Vasastan. Foto: Sacharias Källdén

Bara grekiskt på nya haket i Birkastan

Färskpressad juice, torkad frukt, olivolja på tapp och rostade nötter – allt är från Grekland.

  • Publicerad 15:00, 2 sep 2017

Sedan några veckor är det ny verksamhet i lokalen på Rörstrandsgatan 17.

På adressen huserade tidigare Papilles Ost och chark. Nu är det grekiskt som gäller för hela slanten och tillsammans har Stella Lam och George Tsakmakides öppnat "Symmetry ´N Life". Det är både en butik och ett kafé.

Prisad krögare öppnar ny bar på Sankt Eriksplan

– Vi tycker att det saknades ett ställe med fokus på grekiska produkter. Det finns så mycket mer än honung, olivolja och fetaost. Det finns fantastiska örter och mycket hälsokost – ett te mot magont till exempel, säger Stella Lam och fortsätter:

– Framöver kommer vi ha olika tillställningar, till exempel provning av olivolja.

Han står bakom nya restaurangen i Sven-Harrys

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

C:s oavsiktliga Pippi-hån mot polisen

Nyheter ✓"Hoppas att ingen tar illa upp" ✓Så svarar polisen Mer grönt, fler möbler och döp om Jakob Mommas Park vid polishuset på Söder efter en klassisk och utskrattad Pippi-karaktär. Det föreslår Centerpartiet.torsdag 21/6 11:30