Polisen fick larmet vid klockan 07:42 i morse. Foto: Sacharias Källdén

Barn påkört i smitningsolycka vid Islandstorget

I morse klockan 07:42 fick polisen larm om att ett barn blivit påkört vid Islandstorget. Bilföraren smet sedan från platsen.

  • Publicerad 11:38, 28 nov 2017

Enligt polisen ska barnet som blivit påkört inte ha blivit allvarligt skadad, men fick föras till sjukhus för kontroll.

– Klockan 07:42 kom det till vår kännedom att ett barn blivit påkörd och att föraren och fordonet sedan avvikit från platsen. Det ska ha varit en röd, sjusitsig bil, säger Sven-Erik Olsson, på polisens ledningscentral.

Det skedde vid korsningen Bergslagsvägen/Blackebergsvägen i höjd med Preem.

– Om någon har sett något vill vi naturligtvis veta det så ring 114 14 i så fall, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Graffitiväggen i Tensta blir kvar – trots löftet

"Får acceptera att det är så det ser ut" Inför valet lovade M, L och KD att de lagliga graffitiväggarna skulle rivas. Spångamoderaten Ole-Jörgen Persson kallade det ett "sylvasst vallöfte". Men nu blir det ändå inte så.måndag 22/10 16:23

Då stängs Nockebybanan av på kvällarna

Så reser du istället Andra veckan i november ersätts all spårvagnstrafik på Nockebybanan med bussar från 20.45 på kvällen.måndag 22/10 16:14