Foto: Wikimedia Commons

Barn snattade chokladkaka

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:54, 29 nov 2018

Örsundsbro
Onsdag 28 november
Klockan 13.25
Inbrott. På onsdagen upptäcktes ett inbrott i ett fritidshus i Örsundsbro. Fritidshuset hade stått tomt den senaste månaden. Två rutor hade krossats och det var väldigt tillrört i huset. Det är oklart vad som saknas.

Enköping
Onsdag 28 november
Klockan 14.30
Snatteri. På onsdagen larmades polisen till Ica Supermarket på Västerleden. Det var ett minderårigt barn som hade snattat en chokladkaka. Polisen kontaktade barnets vårdnadshavare.

Enköping
Onsdag 28 november
Klockan 16.30
Rattfylleri. På onsdagseftermiddagen kontrollerade polisen en bil på Bangårdsgatan i Enköping. Föraren, en man "mellan 20 och 30 år", visade sig vara onykter. Han fick följa med på förhör och provtagning samt fick sitt körkort omhändertaget.

Bålsta
Onsdag 28 november
Klockan 17.38
Mordbrand. På onsdagseftermiddagen kom det larm om en brand på en balkong på Rungården, i Bålsta. Branden gick snabbt att släcka. Däremot är det oklart vad som orsakat branden och händelsen ska därför utredas som misstänkt mordbrand. Polisen ska göra en teknisk undersökning.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Kyrkan ger svar på tal till besvikna luciafirare

Nyheter Vid luciafirandet i Vårfrukyrkan fick barnfamiljerna sätta sig längst bak. Detta har lett till skarp kritik från föräldrar. – Vi tar till oss kritiken, säger Erik Berger, komminister.fredag 14/12 14:39

Tjuv hoppas på vinterföre

Nyheter Stal skidor och snowboard.fredag 14/12 10:29