Foto: Wikimedia Commons

Barn snattade chokladkaka

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:54, 29 nov 2018

Örsundsbro
Onsdag 28 november
Klockan 13.25
Inbrott. På onsdagen upptäcktes ett inbrott i ett fritidshus i Örsundsbro. Fritidshuset hade stått tomt den senaste månaden. Två rutor hade krossats och det var väldigt tillrört i huset. Det är oklart vad som saknas.

Enköping
Onsdag 28 november
Klockan 14.30
Snatteri. På onsdagen larmades polisen till Ica Supermarket på Västerleden. Det var ett minderårigt barn som hade snattat en chokladkaka. Polisen kontaktade barnets vårdnadshavare.

Enköping
Onsdag 28 november
Klockan 16.30
Rattfylleri. På onsdagseftermiddagen kontrollerade polisen en bil på Bangårdsgatan i Enköping. Föraren, en man "mellan 20 och 30 år", visade sig vara onykter. Han fick följa med på förhör och provtagning samt fick sitt körkort omhändertaget.

Bålsta
Onsdag 28 november
Klockan 17.38
Mordbrand. På onsdagseftermiddagen kom det larm om en brand på en balkong på Rungården, i Bålsta. Branden gick snabbt att släcka. Däremot är det oklart vad som orsakat branden och händelsen ska därför utredas som misstänkt mordbrand. Polisen ska göra en teknisk undersökning.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08