RUNDGÅNG. En dansinteraktion för de allra yngsta och deras nära vuxna. Här står relationen mellan bebis och vuxen i fokus. Foto: Marie Bejstam

Barnkulturfestival på lördag

Lördag den 11 november är det dags för barnkulturfestival på Messingen. Då fylls huset med spännande scenkonst och roliga aktiviteter för Väsbys barn och unga. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

  • Publicerad 15:00, 6 nov 2017

På programmet står filmvisning, svindlande nycirkus, dansföreställning för bebisar, svängig salsa från Kuba och sagostund. Det finns också möjlighet att prova på nycirkus och att göra animerad film.

Målgruppen är barn från sex månader till tolv år. Alla föreställningar och aktiviteter är kostnadsfria och festivalen äger rum mellan klockan 11 och 16.

Festivalen arrangeras av Upplands Väsby kommun i samarbete med DIS/Cirkus och Dans i Stockholms stad och län, Film Stockholm och Länsmusiken i Stockholm.

MER På programmet

Rundgång – dansföreställning* (6–14 månader)

Barriada Quinteto – salsakonsert (Hela familjen)

Inte nudda golv – nycirkusföreställning (Från 5 år)

Sagostund (3–6 år)

Filmvisning: "Vem är var?" och "Min granne Totoro" (Barntillåtna)

Animationsverkstad, drop-in (Från 3 år)

Prova på nycirkus (6–12 år)

Kostnad: alla aktiviteter är gratis

Föranmälan: krävs endast för dansföreställningen Rundgång.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Vårdcentral i Väsby upphör

Nyheter Veritas vårdcentral Väsby upphör efter branden i våras. Landstinget har brutit avtalet med företaget bakom vårdcentralen.lördag 21/7 8:15

15-årige Einar femma på EM

Sport 15-årige Einar Lindberg från Väsby fortsätter att visa framfötterna med sin BMX-cykel. Nu senast grejade han en femteplats på EM i sin åldersklass.torsdag 19/7 17:33