Foto: Mostphotos

Barrikaderade sig i rivningsfastighet

En man i 40-årsåldern, skriven i Stockholm, tyckte inte alls att en villa skulle rivas. Han barrikaderade sig där.

  • Publicerad 10:12, 20 aug 2019

Villan, som ligger på Håtunavägen skulle rivas. Fast det fanns ett problem. En man som tyckte att huset inte alls skulle rivas.

Polis hämtade mannen och då uppstod misstanke om narkotikabrott. Dels påverkan, dels innehav, eftersom han hade sex påsar med tabletter och piller på sig.

Han frigavs efter förhör.

I samband med ingripandet hittades en avart elcykel som misstänks vara stulen. Den togs i beslag, men kunde inte kopplas till mannen i villan.

Cykelstöld. En person som besökte Håbo festdag på fredagen. Anlände kl 22 och ställde då cykeln vid simhallen. När cykelägaren skulle hem vid 02-tiden var cykeln borta. Det är en hybridcykel av märket Nishiki som tagits.

Misshandel och en massa drogbrott

Åter har en misshandel skett på Mansängen. Och åter tas Bålstabor med droger i sig eller på sig. Här är helgens Bålljusrapport.söndag 26/1 10:45

Tidigare mordmisstänkt 20-åring får 160.000 kronor i skadestånd

En 20-åring från Bro som var häktad från 27 februari till 9 juli i fjol, misstänkt för två mord, har av Justitiekanslern beviljats 160.000 kronor i ersättning för lidande. Mannen hade begärt 264.000...tisdag 21/1 14:09

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt