Foto: Wikimedia Commons

Båtmotor stulen från Märsön

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:24, 17 sep 2019

Märsön, Enköping
Söndag den 15 september
Stöld. En båtägare blev på söndagen kontaktat av sin granne som berättade att båten saknades vid bryggan på Laxvägen på Märsön. Grannen hittade sedan båten 500 meter bort men utan motor. Motorn är av märket Yamaha och har ett värde av 50 000 kronor. Enligt polisen har det under sommaren förekommit liknande stölder där tjuvarna först flyttar på båten och sedan monterar loss motorn.

Bålsta
Måndag den 16 september
Klockan 09.00
Trafikbrott. På måndagsmorgonen genomförde polisen en hastighetskontroll på Stockholmsvägen i Bålsta. En lätt lastbil körde för fort och stoppades. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknade giltigt körkort och visade även tecken på att vara drogpåverkad.

Bålsta
Fredagen den 13 september
Klockan 18.45–19.00
Stöld. På fredagskvällen stals en elcykel från Bålsta centrum trots att det var låst med dubbla lås. Elcykeln var av märket Crescent och hade ett värde av 25 000 kronor.

Bålsta
Måndag den 16 september
Klockan 19.00
Rattfylleri. Polisen gjorde på måndagskvällen en nykterhetskontroll i Bålsta. En kvinna i 40-årsåldern visade sig vara alkoholpåverkad och fick sina bilnycklar beslagtagna.

Bålsta
Måndag den 16 september
Klockan 16.00
Försök till bedrägeri. En kvinna i 80-årsåldern blev på måndagseftermiddagen uppringd av en person som uppgav sig jobba på banken. Mannen försökte få kvinnan att logga in på sitt bank-id med syftet att komma åt hennes bankkonto. Kvinnan anade oråd och samtalet avslutades.

Helgens blåljus: Sprang med glasögon / Slagträ på mopeden / Polisen tog bilen mm

Nyheter En stal glasögon och sprang till bilen. En annan körde stulen moped och en tredje fick lämna ifrån sig bilen då han saknade körkort. Det är några av punkterna i Blåljusrapporten från helgen.måndag 24/2 11:36