Stopp. En bil har fått stopp på motorvägen. Foto: Saga Lindqvist

Bil blockerar körfält på E18

En bil har fått stopp på motorvägen och står i mittkörfältet med varningsblinker. Polisen är också på platsen.

  • Publicerad 17:02, 6 dec 2017

16.39 fick polisen in ett larm om ett väghinder på E18 i närheten av Danderyds sjukhus.

– Det är en stillastående bil i mittkörfältet med varningsblinker. Antagligen har de fått stopp mitt i körfältet, och det blir lite kaosartat, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Bilen ska stå i norrgående.

Polisen har åkt ut till platsen, men det handlar alltså inte om någon olycka.

– Det verkar inte vara någon olycka, än så länge. Vi står där med en radiobil och blinkar så att de inte ska bli påkörda, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15