Foto: Mostphotos

Bil fattade eld vid golfbanan

En bil började brinna under tisdagsmorgonen på Lindholmensvägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Trafiken ska återigen vara igång efter att ha stått still en tid.

  • Publicerad 10:12, 7 aug 2018

Det var i höjd med golfbanan på Lindholmensvägen som en rullande bil fattade eld klockan 08.31 på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden och ingen person ska ha skadats. Hur branden uppstod är ännu oklart.

–Vi är nu på platsen och man kan konstatera att ägaren inte hade något körkort, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl på polisen.

Enligt polisen hävdar dock ägaren att han själv inte hade kört bilen.

Polisen kan i nuläget inte säga om det fanns någon mer person än ägaren på plats. Man uppger att det hittats fler brister på bilen.

Trafiken däremot gick trögare och stod still ett tag, men enligt Storstockholms brandförsvar ska den återigen vara igång efter att branden släckts.

Bilen bärgas just nu från platsen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Därför kör flygplan på låg höjd över stan

Nyheter Flyger fram och tillbaka på låg höjd över Stockholm – mitt i natten I dagarna kommer ett litet propellerplan dåna över Stockholm på låg höjd på nätterna.tisdag 11/12 19:50

Fotografiska gör blixtvisit i Täbban

Nyheter Öppnar pop up-butik i centrum Nu kommer fotojätten till Täby centrum – dock i mindre skala.tisdag 11/12 17:15