Foto: Mostphotos

Bil fattade eld vid golfbanan

En bil började brinna under tisdagsmorgonen på Lindholmensvägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Trafiken ska återigen vara igång efter att ha stått still en tid.

  • Publicerad 10:12, 7 aug 2018

Det var i höjd med golfbanan på Lindholmensvägen som en rullande bil fattade eld klockan 08.31 på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden och ingen person ska ha skadats. Hur branden uppstod är ännu oklart.

–Vi är nu på platsen och man kan konstatera att ägaren inte hade något körkort, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl på polisen.

Enligt polisen hävdar dock ägaren att han själv inte hade kört bilen.

Polisen kan i nuläget inte säga om det fanns någon mer person än ägaren på plats. Man uppger att det hittats fler brister på bilen.

Trafiken däremot gick trögare och stod still ett tag, men enligt Storstockholms brandförsvar ska den återigen vara igång efter att branden släckts.

Bilen bärgas just nu från platsen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30