Foto: Mostphotos

Bil fattade eld vid golfbanan

En bil började brinna under tisdagsmorgonen på Lindholmensvägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Trafiken ska återigen vara igång efter att ha stått still en tid.

  • Publicerad 10:12, 7 aug 2018

Det var i höjd med golfbanan på Lindholmensvägen som en rullande bil fattade eld klockan 08.31 på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden och ingen person ska ha skadats. Hur branden uppstod är ännu oklart.

–Vi är nu på platsen och man kan konstatera att ägaren inte hade något körkort, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl på polisen.

Enligt polisen hävdar dock ägaren att han själv inte hade kört bilen.

Polisen kan i nuläget inte säga om det fanns någon mer person än ägaren på plats. Man uppger att det hittats fler brister på bilen.

Trafiken däremot gick trögare och stod still ett tag, men enligt Storstockholms brandförsvar ska den återigen vara igång efter att branden släckts.

Bilen bärgas just nu från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ny badstrand i Vallentuna

Nyheter I morgon tas första spadtaget för en ny badplats i kommunen.tisdag 21/8 15:11

DEBATT. L: Därför är skolan valets viktigaste fråga

Nyheter Liberalerna i Vallentuna presenterar ett program med 53 punkter för en bättre skola. Bland annat vill man se en läsutvecklingsledare och ett bibliotek på varje skola.tisdag 21/8 9:01