Foto: Mostphotos

Bil fattade eld vid golfbanan

En bil började brinna under tisdagsmorgonen på Lindholmensvägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Trafiken ska återigen vara igång efter att ha stått still en tid.

  • Publicerad 10:12, 7 aug 2018

Det var i höjd med golfbanan på Lindholmensvägen som en rullande bil fattade eld klockan 08.31 på tisdagsmorgonen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden och ingen person ska ha skadats. Hur branden uppstod är ännu oklart.

–Vi är nu på platsen och man kan konstatera att ägaren inte hade något körkort, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl på polisen.

Enligt polisen hävdar dock ägaren att han själv inte hade kört bilen.

Polisen kan i nuläget inte säga om det fanns någon mer person än ägaren på plats. Man uppger att det hittats fler brister på bilen.

Trafiken däremot gick trögare och stod still ett tag, men enligt Storstockholms brandförsvar ska den återigen vara igång efter att branden släckts.

Bilen bärgas just nu från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentunaduo återförenad – efter tre decennier isär

Nyheter "Man vet aldrig hur långt man kan nå" Efter att ha umgåtts i samma gäng under tonåren i Vallentuna, har de nu 30 år senare återknutit kontakten för att skapa musik tillsammans.fredag 19/10 14:08

Bönderna rustar efter sommarens extremhetta

Nyheter "Skulle bli problematiskt med en till varm sommar" En krissommar med oerhörd torka skapade stora problem för bönderna. Vi besökte en av Norrorts bönder för att ta reda på hur de överlevt sommaren – och hur tankarna på framtiden går.fredag 19/10 14:05