Foto: Mostphotos

Bilbrand i Enköping

En bilbrand och ett par misstänkta narkotikabrott. Så kan nattens blåljus sammanfattas.

  • Publicerad 09:13, 1 aug 2017

Narkotikabrott. Vid 04.45 genomfördes en fordonsförarkontroll på Stockholmsvägen. En bil stoppades och en man i 35-årsåldern på genomresa blev misstänkta för narkotikabrott. Mannen fick lämna ett urinprov som visade positivt på snabbprovet.

Skadegörelse. Någon gång mellan 16.00 på söndagen och 20.00 i går utsattes en bil för skadegörelse när den stod parkerad på Fabriksgatan. Ägaren till bilen upptäckte att någon eller några personer tänt eld på bilen vars inredning blev förstörd.

I går kallades en patrull till Gransätervägen i Bålsta. En stulen hyrbil hade lokaliserats med hjälp av GPS. Vid bilen påträffades en man i 20-årsåldern som nu är misstänkt för grov stöld, alternativt olagligt brukande. Mannen hade hyrt bilen någonstans i södra Sverige och skulle ha återlämnat bilen den 30 juli. När så inte skedde tog företaget, Circle K, hjälp av SOS International att spåra bilen med hjälp av GPS.

Vid 01.00-tiden stoppades en bil på Stockholmsvägen. Mannen, som är i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri och narkotikabrott. En kroppsbesiktning genomförs och han misstänks därefter även för innehav av narkotika. Mannen fick lämna ett urinprov och snabbtestet visade på narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19