Pauline Högberg Sofia Green visar runt på Hobo. Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Bildspecial: Ta en tjuvtitt på det nya hipsterhotellet i City

Tre nya hotell ska öppna Brunkebergstorg – det ena mer "lifestyle" än det andra. Vi har fått en förhandstitt på Hobo, kanske det mest hipstriga av dem alla.

  • Publicerad 19:30, 19 mar 2017

Minns nu hur det lät för ett år sedan när vi skrev om Hobo första gången?

Hotellet ska hålla ”hög kvalité till bra pris”, ”ha fokus på de sociala ytorna” samt vara grönt och fullt med växter för att skapa en ”naturnära upplevelse”, som vd:n Mattias Stengl uttryckte det.

Förstår du hipster-lingot bakom nya Hobo hotell på Brunkebergstorg?

Snart slår det upp portarna – men vår fotograf Maja Brand har redan fått en smygtitt. Pauline Högberg, house creator, och Sofia Green, pr-ansvarig, har visat runt på det nya trendiga hotellet vid Gallerian som håller på att ta form. Allt är inte klart men bilderna ger en föraning.

Hotellet ska vända sig till stockholmare lika mycket som till internationella gäster är det sagt.

De vill göra Brunkebergs torg till "camping"

Så här frågade vi Mattias Stangl för ett år sedan:

Nyfikna citynomader, autentisk upplevelse, deltar i stan snarare än betraktar den, grönt, ett community, skapas inifrån och ut tillsammans med lokala kreatörer... Finns det någon risk med att lansera det här med för många coola saker på samma gång?

– Det finns alltid en risk. Detta är bra ord och precis det vi står för. Fokus för oss kommer framöver vara att genomföra och visa vad vi är och inte själva prata så mycket om det. 

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Foto: Maja Brand

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.