En lastbil och en personbil har krockat nära Hjälsta kyrka. Foto: PRIVAT

Bilförare avliden efter kollision

En man har avlidit efter en kollision på väg 582 vid niotiden i morse. – Anhöriga är underrättade, säger Mikael Hedström, presstalesperson vid polisen region Mitt till Aftonbladet.

  • Publicerad 10:04, 12 feb 2018

Då en lastbil med släp krockade med en personbil strax öster om Hjälsta kyrka hamnade personbilen och lastbilssläpet i diket. Lastbilen blev kvar på vägen.

Olyckan skedde då de båda fordonen möttes på ett backkrön.

En person fördes till lasarett med ambulans.

Väg 852 är avstängd öster om kyrkan tills vidare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Smet från hotellnota

Nyheter En man i 40-årsåldern bodde på hotell i Enköping i sex dagar, från lördag till torsdag – sedan smet han. Mannen, som inte är Enköpingsbo, lämnade sitt rum tidigt på morgonen. Då hade han slagit...onsdag 23/5 11:49

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26