Foto: Wikimedia Commons

Bilist förstörde fotbollsplaner

Körde bil på gräsplaner bakom idrottshuset.

  • Publicerad 10:25, 10 okt 2018

Idrottshuset, Enköping
Fredag 5 oktober till lördag 6 oktober
Skadegörelse. På lördagsmorgonen den 6 oktober upptäcktes det att någon hade kört bil på två fotbollsplaner bakom Idrottshuset. Bilkörningen har orsakat stora skador på gräsmattorna.

Enköping
Tisdag 9 oktober
Klockan 10.30
Narkotikabrott. Polisen anträffade på tisdagsförmiddagen en man som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen, som är i 50-årsåldern, fick följa med på provtagning. Det så kallade snabbtestet visade att mannen hade flera olika sorters narkotika i kroppen.

Centrala Enköping
Måndag 8 oktober
Klockan 12.00
Bedrägeri. Vid lunchtid på måndagen gick en man in i en frisersalong på Sandgatan. Mannen köpte en hårvårdsprodukt och betalade med en 1000-kronorssedel och fick tillbaka växel. När mannen lämnat salongen upptäcker personalen att han har tagit med sig både tusenlappen och växeln, men lämnat kvar hårvårdsprodukten. Mannen såg ut att vara mellan 40 och 45 år gammal.

Myranområdet
Tisdag 9 oktober
Klockan 13.30
Drograttfylleri. På tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil på Malmagatan. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Dessutom saknade han körkort. Mannen är inte hemmahörande i Enköping.

Bålsta
Måndag 1 oktober till tisdag den 2 oktober
Klotter. En boende på Skeppsvägen har anmält att någon har klottrar på vederbörandes husfasad. Någon har klottrat på tegelväggen med sprayfärg.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34