Foto: Wikimedia Commons

Bilist förstörde fotbollsplaner

Körde bil på gräsplaner bakom idrottshuset.

  • Publicerad 10:25, 10 okt 2018

Idrottshuset, Enköping
Fredag 5 oktober till lördag 6 oktober
Skadegörelse. På lördagsmorgonen den 6 oktober upptäcktes det att någon hade kört bil på två fotbollsplaner bakom Idrottshuset. Bilkörningen har orsakat stora skador på gräsmattorna.

Enköping
Tisdag 9 oktober
Klockan 10.30
Narkotikabrott. Polisen anträffade på tisdagsförmiddagen en man som visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen, som är i 50-årsåldern, fick följa med på provtagning. Det så kallade snabbtestet visade att mannen hade flera olika sorters narkotika i kroppen.

Centrala Enköping
Måndag 8 oktober
Klockan 12.00
Bedrägeri. Vid lunchtid på måndagen gick en man in i en frisersalong på Sandgatan. Mannen köpte en hårvårdsprodukt och betalade med en 1000-kronorssedel och fick tillbaka växel. När mannen lämnat salongen upptäcker personalen att han har tagit med sig både tusenlappen och växeln, men lämnat kvar hårvårdsprodukten. Mannen såg ut att vara mellan 40 och 45 år gammal.

Myranområdet
Tisdag 9 oktober
Klockan 13.30
Drograttfylleri. På tisdagseftermiddagen stoppade polisen en bil på Malmagatan. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Dessutom saknade han körkort. Mannen är inte hemmahörande i Enköping.

Bålsta
Måndag 1 oktober till tisdag den 2 oktober
Klotter. En boende på Skeppsvägen har anmält att någon har klottrar på vederbörandes husfasad. Någon har klottrat på tegelväggen med sprayfärg.

Kommundirektören säger upp sig

Nyheter Efter fyra år i Enköpings kommun väljer kommundirektör Peter Lund att lämna sitt uppdrag i Enköping. – Jag har haft fantastiska år i Enköping och kommer alltid att se tillbaka på tiden här med goda...onsdag 22/5 15:05

Amanda blev bästa matlagaren

Nyheter En parmesanpanerad kycklingfilé toppad med gårdagens rester fick Enköpingsbon Amanda Lindqvist att gå hela vägen i rikstäckande mattävling. – Det är så himla kul, säger vinnaren.tisdag 21/5 12:56