Skadades. MC-föraren som va inblandad i trafikolyckan i Täby fick åka ambulans till sjukhuset med skadad fot. Foto: Mostphotos

Bilist smet efter krock med motorcykel i Täby

Klockan 15.22 igår, tisdag, fick polisen larm om att en motorcykel och en bil hade krockat på Skålhamravägen i Täby. Bilisten, som körde en mörk Volvo, avvek från olycksplatsen.

  • Publicerad 09:29, 24 apr 2019

Krocken skedde cirka en kilometer från Täby golfklubb, på Skålhamravägen i närheten av Täby kyrkby på tisdageftermiddagen.

En motorcykelförare och en bilist – som körde en mörk äldre Volvo sedan – krockade, och bilisten ska sedan ha avvikit från platsen utan att ha lämnat några personuppgifter, enligt Stockholmspolisen.

– Det är riktigt fult gjort. Om man är inblandad i olycka ska man stanna kvar och ta kontaktuppgifter. Det är viktigt. Det är lag på att man måste stanna, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Fördes till sjukhus

Hon berättar vidare att man har sökt efter bilen i närområdet utan att hitta den.

Motorcykelföraren skadade foten i olyckan och fördes med ambulans till sjukhus med en avsliten tå. Själva motorcykeln klarade sig med några plåtskador.

Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycka och vållande till kroppskada.

Kräftfiske handlar om erfarenhet

Nyheter Roger och Paul har laddat i veckor: ”Det är en kul fiskeform” Augusti är lika med kräftfiske. I veckan drar årets fiske igång men redan veckorna innan börjar de riktigt initierade fiskarna sina förberedelser.fredag 16/8 15:53

Klart: De blir nästa restaurang i Täbys deli

Nyheter "Jag tror att vi kompletterar varandra bra" Nu får Täby centrums nya matdel tillökning. Den här gången är det dumplings och te som gäller.fredag 16/8 11:44
Stockholm Direkt