Skadades. MC-föraren som va inblandad i trafikolyckan i Täby fick åka ambulans till sjukhuset med skadad fot. Foto: Mostphotos

Bilist smet efter krock med motorcykel i Täby

Klockan 15.22 igår, tisdag, fick polisen larm om att en motorcykel och en bil hade krockat på Skålhamravägen i Täby. Bilisten, som körde en mörk Volvo, avvek från olycksplatsen.

  • Publicerad 09:29, 24 apr 2019

Krocken skedde cirka en kilometer från Täby golfklubb, på Skålhamravägen i närheten av Täby kyrkby på tisdageftermiddagen.

En motorcykelförare och en bilist – som körde en mörk äldre Volvo sedan – krockade, och bilisten ska sedan ha avvikit från platsen utan att ha lämnat några personuppgifter, enligt Stockholmspolisen.

– Det är riktigt fult gjort. Om man är inblandad i olycka ska man stanna kvar och ta kontaktuppgifter. Det är viktigt. Det är lag på att man måste stanna, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Fördes till sjukhus

Hon berättar vidare att man har sökt efter bilen i närområdet utan att hitta den.

Motorcykelföraren skadade foten i olyckan och fördes med ambulans till sjukhus med en avsliten tå. Själva motorcykeln klarade sig med några plåtskador.

Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycka och vållande till kroppskada.

Nu öppnar utomhusbaden i Norrort

Nyheter Guide: ✓Priserna ✓Hitta hit ✓Bassängerna Temperaturen stiger och i dagarna öppnar även utomhusbassängerna i Norrort. Vi har listat allt du behöver veta om badplatserna.fredag 24/5 12:12

Lenas hästjobb för högvakten framåt

Nyheter Kälvestabon är generalsekreterare för beridna högvakten Många håller nog med om att den beridna högvakten är en mäktig syn på Stockholms gator. Vi följde med Lena Linn, generalsekreterare och Kälvestabo, in bakom kulisserna.fredag 24/5 12:05
Stockholm Direkt